Send oss en forespørsel

Vedrørende Koronapandemien.

Vi i Røa Elektriske AS ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi nøye følger Folkehelseinstituttets retningslinjer vedrørende smittevern, og har fokus på hygiene i alle ledd!

Vi holder vår service åpent, men har iverksatt ekstratiltak for å forebygge smitte. Vi vil at du skal være trygg som kunde hos oss, samtidig som at våre ansattes helse ivaretas.

Vi har iverksatt disse smittevernstiltakene:
– Vi sørger for at alle ansatte er oppdatert på helsemyndighetenes råd og regler, og at alle holder fokus på hygienetiltak, som stadig vask og alle hosteregler.
– Vi spør våre kunder om de sitter i karantene, eller har vært i kontakt med personer som sitter i karantene. Vi ber også kunder å fortelle oss om de er i en risikogruppe. Da må vår saksbehandler sammen med kunde vurdere om anlegget er trygt inntil videre, og finne en ny tid for oppdraget.
– Vi kan ikke håndhilse på våre kunder, men praktisere «1-meter-avstand regelen».
– Vi avlyser alle møter og samlinger på kontoret og på prosjekter.

Alle ansatte har lav terskel for å sette seg selv i karantene dersom de skal ha mistanke om å ha vært i kontakt med en smittekilde, eller som følge av myndighetenes råd og anvisninger.

Røa Elektriske AS prioriterer kundenes og våre ansattes sikkerhet, men ønsker å opprettholde en beredskap for å bidra til trygge elektriske anlegg.